• 19-05-2018
  • 1978
  • 1
Fatih Yardım İstiyor!

LPG'deyken Klimada Stop Etmesi

  • Kırıkkale
  • 2008 Volkswagen Polo

Bugün sabah Ankara'ya gittim ilk olarak Üstün (prins Atiker) Otogaz'a gidip (Şener Usta) LPG'de iken stop olayını anlattım. Ayar yaptı dene gel dedi. Denedim aynı tekrar gittim yine aynı. Arabayı bırakacaksın dedi falan. Şehir dışından geliyorum mümkün değil. Oradan çıkıp Sait Usta Atiker servise gittim adam gaz kelebeğin değişecek dedi. Ustam benzindeykende aynısını yapsa dediğin doğru ama gazda yapıyor dedim olsun ben 17 senedir ustayım benden iyimi bileceksin dedi. Ayar yaptı gönderdi değişen yok. Ordan yanındaki Damla Otogaz'a gittim. Adam enjektörler değişecek dedi. Sorun aynı olursa para ne olacak dedim garantisini vermedi. Oradan Yeni Üstün Otogaz'a gittim. Abbas Usta adam çok güzel ilgilendi. Ayar yaptı, kablo değiştirdi adam Allah için iyice uğraştı ama yok değişen bir şey yok. Volkswagen ustayı aradılar ısı müşürünü değiştir dediler. Değiştirdim tekrar Abbas Usta ayar yaptı yine aynısını yaptı. Sökecem.

Uzman Görüşü

Sayın Fatih Bey,

Öncelikle geçmiş olsun. Gittiğiniz servislerin tümü profesyonel ve iyi ustalar. Hepsi olasılıklar dahilinde tahminlerini söylemişler. Yaşadığınız sorun ile ilgili buradan ezbere birşeyler söylemek çok zor. Umarım bir an önce sorununuza çözüm bulursunuz.

1 Yorum

Avatar
Fatih
23-05-2018 | Kırıkkale

Hocam şimdi benzinden de yapsa gaz kelebeği, buji, bobin koymam hepsini değiştiririm ama sadece LPG'de yapması direkt gaz ile alakalı. Biri ikisi anlamıyorsa hiç birimi anlamıyor. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Müşteri hizmetlerini aradım tesisat komple sökülüp bakılacak inşallah hallolur.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.