• 27-11-2015
  • 3584
  • 0
Sinan Yardım İstiyor!

Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited AWD Hangi LPG?

  • İstanbul
  • 2003 Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited AWD

İyi günler,

2003 model Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited AWD 6 silindir (daimi 4x4) orijinal 94.000 km de olan aracıma hangi tip/ model LPG taktırmalıyım.

Bilgi için teşekkür ederim.

Uzman Görüşü

Sayın Sinan Bey,

Piyasada nadir bulunan ve bir çok LPG montaj ustasının henüz tanışmadığı bir araca sahipsiniz. Bu araçlarda motor deneyimi olan, daha önce uygulama da bulunmuş bir usta seçmeniz en önemli konudur.

Size bu konuda referans verebilecek, "Ömer Usta" gibi tecrübeli bir motor ustasına sahip TeleflexGFI Türkiye distribütörü Tunalı Motorlu Araçlar'ı önerebilirim. (0312) 354 90 60 numaralı telefondan servis müdürü Veli Şahin ile görüşürseniz size konuyla ilgili detaylı bilgiyi verecektir.

TeleflexGFI artık GFI olarak bilinmektedir. Uzun işçilik ve tembellikten dolayı bir çok montaj ustası manifoldu sökmeden delmekte, enjektörleri matkabın ulaştığı noktaya yerleştirmektedir. Tunalı Motorlu Araçlar'da delme işlemi manifold sökülerek yapılmaktadır. Bu sayede hem manifolda çapak kaçma riski yok edilmekte, hem de enjektörler yanma odasına en yakın yere montaj yapılmaktadır. Püskürtme yanma odasına ne kadar yakın olur, enjektör hortumları kısa tutulursa aracın performans ve tasarrufu da artmaktadır.

Ayrıca, özel imalat 80 litre tanklardan tercih ederseniz sık sık gaz almak gibi bir probleminiz de olmaz. Bu tanklar piyasa da çok kullanılmadığı için firma tarafından siparişle getirtilmektedir. Toptancı ya da fabrikanın elinde varsa 1-2 günde gelmektedir.

Tercih etmeniz gereken bir diğer alternatif sistem ise Prins VSI sistemidir.

 

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.