• 2 dak
  • 390
  • 2

Super Fuel Max Yakıt Tasarruf Cihazı

Super Fuel Max Yakıt Tasarruf Cihazı; 1950'li yıllarda Amerikalı bir mühendisin keşfettiği bu sistem ilk olarak roketlerde kullanılmıştır. Daha sonra geliştirilmiş ve otomobil motorlarında kullanılmaya başlanılmıştır. Aracın performansını artırıcılığı,çevreye verilen zararı azaltıcı ve yakıt tasarrufu sağlayıcı özelliği ila dikkat çekmiş ve ün kazanmıştır. İlk patenti Ruskin'e ait fakat yeni bir buluş değildir.

Bazı Amerikalı ünlü otomobil üreticileri tarafından kullanılan bu sistem, ün kazandıktan sonra Amerika başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ve ileri Asya ülkeleri tarafından petrol ürünü yakıt kullanılan ve ısıtma sistemlerinde tasarruf için kullanmak amacı cazip hale gelmiştir.

Bu sistemdeki temel amaç, hidrokarbonların (para hidrokarbon) manyetik etkiyle değişip ve değişim sonucu oluşan kararsız yapısından yararlanılarak daha yanıcı ve yüksek kalori veren yeni bir yakıt (ortho hihrokarbon) haline getirmektedir.

Süper Fuel Max Kullanım Alanları

Super Fuel Max Nasıl Çalışır?

Yakıt borusu üzerine monte edildiğinden dolayı, borudan geçen hidrokarbonlar çok yüksek manyetik alanı sayesinde parçalara ayırır, içine daha çok oksijen girmesini sağlar ve böylece güçlü bir performans ile yanma gerçekleştirmiş olup yakıtının neredeyse tamamının yanması sağlanır.

Hidrokarbonların (para hidrokarbon) manyetik etkiyle değişip ve değişim sonucu oluşan kararsız yapısından yararlanılarak daha yanıcı ve yüksek kalori veren yeni bir yakıt (ortho hihrokarbon) haline getirir. Böylece yakıt için ödenen bedelin karşılığı o oranda alınmış olur…

Aracın verimi artar, motor çalışma ısısı düşer, daha az ısınan yağ incelmez ve vasfını kaybetmez. Çevreye olan katkınızı anlayabilmek için isterseniz, Super FUEL MAX Fuel Saver'ı taktırmadan önce ölçtürdüğünüz egzoz gazlarını mutlaka not ediniz.

Daha sonra da Super FUEL MAX Fuel Saver'ı taktırdıktan 1800 km sonra tekrar ölçtürünüz ve farkı görün.

Super Fuel Max

Super Fuel Max Montaj Uygulaması

Yakıt borusu veya enjektöre yakıt taşıyan besleme borusu (motor çalışırken soğuk olan) üzerinde, yakıt pompası, enjektör veya karbüratörden önceki en uygun yere plastik kelepçeler yardımıyla dıştan monte edilir.

Yakıttan tasarruf amaçlı kullanılan cihazlar genelde yakıt borusu üzerine montelenir. Yakıttaki hidrokarbonlar birbirlerine yakın moleküler gruplar oluşturur ve bunun içerisine yeterli oksijen giremediğinden dolayı tam anlamıyla yanmayı sağlayamaz ve egzozdan çiğ (yanmamış) olarak dışarıya atılır.

Bu cihaz, yakıt borusuna montelendiğinden dolayı borudan geçen hidrokarbonlar çok yüksek manyetik alanı sayesinde parçalara ayırır, içine daha çok oksijen girmesini sağlar ve böylece güçlü bir performans ile yanma gerçekleştirmiş olup yakıtının neredeyse tamamının yanmasına olanak sağlamış olur.

2 Yorum

Avatar
Cenk
17-04-2018 | İstanbul

1.6 multijet dizel aracıma taktım gözle görülür tasarruf sağladığını hissettim tavsiye ederim. İşe yaramıyor diyenlere inanmayın deneyin karar verin. Yakıt 5.60 olmuş dizel aracın performansını hissediyorsun kalkışlarda. Ortalama yakıt tüketimi düştü.

Avatar
Ersen Vural
17-02-2017 | Aydın

Ürünü 3 senedir kullanıyorum. Uzun yolda tasarruf yapıyor. Aracım fabrika çıkışı 5.2 kmh yakması gerekiyor. 4.6 ya kadar düşüyor.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.